Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

69. Το πεπρωμένο των ΗΠΑ




Όταν κατά την Πορεία των ανθρωπίνων γεγονότων γίνεται απαραίτητο για έναν λαό να λύσει τους πολιτικούς δεσμούς οι οποίοι τον συνδέουν με άλλον και να αναλάβει ανάμεσα στις δυνάμεις της γης την ξεχωριστή και ίση θέση την οποία δικαιούται από τους Νόμους της Φύσης και τον Θεό της Φύσης, στοιχειώδης σεβασμός προς τη γνώμη της ανθρωπότητας επιβάλει [στο λαό αυτό] να διακηρύξει τα αίτια που τον ωθούν στον διαχωρισμό. 1776 Διακήρυξη

Η  ανακήρυξη της ανεξαρτησίας των δεκατριών Πολιτειών στην Αμερική από την Βρετανική αυτοκρατορία ανέδειξε μία νέα δύναμη στην παγκόσμια ιστορία το 1776. 
 Αναδύθηκε ως νέος Αχιλλέας Σείριος μιας και η γιορτή της ανεξαρτησίας αντιστοιχεί στις 4 Ιουλίου 14° στον Καρκίνο και στον αστερισμό του Σείριου που ο Έκτορας βλέπει στο πρόσωπο του Αχιλλέα να λάμπει σαν φθινοπωρινός αστέρας όταν είναι αναγκασμένος να τον αντιμετωπίσει έξω από τα τείχη της Τροίας στην περίφημη μονομαχία. 
 Αλλά ας δούμε συνοπτικά τα γεγονότα από την αρχή με μία κάθετη και οριζόντια ματιά. 
 Η ιστορία ξεκινάει από πιο παλιά πριν 800 περίπου χρόνια. Η Δυτική Ρώμη ως νέα Τροία  απόγονος του Αινεία κλέβει ξανά την Ωραία Ελένη, τη γνώση και την ομορφιά, δηλαδή την αρχαία ελληνική γραμματεία και την κρατάει φυλακισμένη στο Βατικανό στα θησαυροφυλάκια τα σκοτεινά όπου όλοι οι γέροντες την θαυμάζουν κρυφά.
  Η Ανατολική νέα Ρώμη το Πατριαρχείο δηλαδή, θα αρχίσει να συμφιλιώνεται με την ιδέα να συγκατοικήσει με τα τουρκικά φύλα  τα ισλαμικά συγγενείς ως προς  τα θρησκευτικά.
 Ο χριστιανισμός είχε και έχει ( παρ όλο που έχει βάλει νερό στο κρασί του αναγκαστικά ) μία απέχθεια για τη γνώση την οποίαν φοβάται, για να διατηρείται στην εξουσία και να κυβερνά δικτατορικά. 
Για αυτό το λόγο  μακαρίζει τους φτωχούς  εν πνεύματι και τους ευλογεί αντινοϊκά.
 Οι Δυτικοί Τρώες πιο διορατικοί, παράλληλα με τα πατερικά κείμενα μελετούσαν πολύ και την αρχαία ελληνική γνώση. Φυσικά γνώριζαν όλοι, την ύπαρξη της άγνωστης ηπείρου από την εποχή του Αλέξανδρου Αχιλλέα και τη συνομιλία του με τον Διογένη κατά την οποία δηλώνει την πρόθεση του να μεταβεί στο άγνωστο νησί πέρα από την Ινδία. 
Κατά τη διάρκεια της ποσειδώνιας εποχής και τον Μεσαίωνα, ο Οδυσσέας ο νους του ανθρώπου θα κλειστεί στη σπηλιά του τρομερού Κύκλωπα και πολλοί σύντροφοι του θα καταβροχθισθούν από τον πολύφημο Υιό  και την Ιερά Εξέταση.  Ο Οδυσσέα θα καταφέρει να αποδράσει από την Ισπανική σπηλιά για να ανοιχθεί στα βαθιά του Ατλαντικού τα βαθιά νερά. 
 Η συνάντηση με την Καλυψώ την Ατλαντίδα κόρη θα είναι αναπόφευκτη και θα μάθει πολλά.
 Το 1881 μία μεγάλη ανακάλυψη εμφάνιση γίνεται στον ουρανό.  Ο πλανήτης Ουρανός  που είναι η Άρτεμις,   ανεξάρτητη ελεύθερη  και ωραία θα αρχίσει να τρέχει στα καταπράσινα δάση της Γης  με ένα όμορφο ελάφι παρέα. 
 Όλος ο κόσμος θα συγκλονιστεί από την εμφάνιση αυτή και θα αρχίσει να μιλάει να διεκδικεί και να ζητά την Ελευθερία. 
 Η Γαλλική η Αμερικανική και  η Ελληνική  Επανάσταση θα γράψουν μία νέα ιστορία με τον Οδυσσέα να φτάνει  στο νησί των Φαιάκων και  να αντικρίζει τη Ναυσικά όμοια με την Άρτεμη  σε αθλοπαρέα σφαίρας.
Ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω το 1776 και μία νέα εξουσία ξεκινά στη  Γαία.  Ο πόλεμος μασονίας και εκκλησία  αρχίζει και θα λήξει με μία συνθηκολόγηση αμοιβαίων συμφερόντων. 
 Η εκκλησία θα κρατήσει ένα μέρος της εξουσίας, τη θρησκευτική και θα δοθεί Σύνταγμα κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας μέσω διακοσμητικού ρόλο προέδρου και βασιλιά. 
Στις ΗΠΑ  νέος Αχιλλέας και Αλέξανδρος  το κουβάρι της ιστορία της  ξετυλίγει ημιθεϊκά.
 Ο πρώτος πρόεδρος ο George Washington αγνωστικιστής στο θρήσκευμα δεν ανήκε σε κόμμα και πολύ σωστά, καθώς οι Εθνοπατέρες των Η.Π.Α. ήλπιζαν πως δεν θα εξελίσσονταν κομματικές παρατάξεις στη χώρα τους, ελπίδες που τελικά αποδείχθηκαν απατηλές, γιατί μετά  από τις πρώτες κιόλας εκλογές μετά τον Ουάσινγκτον εμφανίστηκαν τα κόμματα. 
O Τόμας Τζέφερσον (Thomas Jefferson,) ήταν ο τρίτος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής  και κύριος συντάκτης της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας. Ελληνομαθής, ορθολογιστής και υπέρμαχος του διαχωρισμού κράτους-εκκλησίας, συνέταξε την περίφημη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ και ήταν θαυμαστής της Γαλλικής Επανάστασης. 
 Ο Ποσειδών πλανήτης, αποκαλύπτεται  από λάθος το 1846 σε συγχρονιστικά φαινόμενα με την ανακάλυψη του μαύρου χρυσού του πετρελαίου και την ίδρυση της θεοσοφίας στη Νέα Υόρκη το 1875. Έτσι όλοι οι επόμενοι πρόεδροι των ΗΠΑ είναι θρησκευόμενοι ρεπουμπλικάνοι οι δημοκρατικοί εναλλάξ  με αναρίθμητες αιρέσεις  θεοσοφιστικές  να διαβρώνουν το κάθε νοήμον  πλάσμα στην αμερικανική γη.
 Εθνικό σύνθημα;
 In God we trust  (Τον Θεό εμπιστευόμαστε) 
Η θεοσοφία παίρνει τα ηνία και η Χαβάη  του Ειρηνικού μητρόπολις  της αρχαίας Μου Λεμουρίας γίνεται η 50η πολιτεία σε  συμφωνία  συνεργασία με την  μασονία.  Ο πονηρός  Άτλας φορτώνει τον Ουρανό στον Ηρακλή και την Αθανασία εποφθαλμιά με κάθε φαραωνικό αντίτιμο ιεραρχικής πυραμίδας.
 Ο ημίθεος Αχιλλέας πληγώνεται από ένα βέλος στην πτέρνα και ο δειλός πασιφιστής  Πάρις  θα περιμένει τον Οδυσσέα στη Τροία.
 Η θεοσοφία θα οργανώσει δύο παγκόσμιους πολέμους δημιουργώντας μάρτυρες θύματα σωτήρες μεσσίες  μετρέγιες  και  απειράριθμες  θεοσοφικές  οργανώσεις συμπεριλαμβανομένου και του ΟΗΕ που θα αναλάβει τις  εκδόσεις του.
Η Βρετανική Αυτοκρατορία θα παραχωρήσει τη θέση της και την επιρροή στις ΗΠΑ τον μαθητευόμενο μάγο. 
Ανακατεύοντας τον κόσμο η θεοσοφία και εκμεταλλευόμενη τα ανθρώπινα  αλκίνοα δικαιώματα κατά το δοκούν συμφέρον  έχει ένα στόχο την επιστροφή στη Λεμουρία με μία μιγαδική φυλή και αυτή στην εξουσία. 
Τα σχέδια της ανατρέπονται από τον λουθηρανικό καπιταλισμό προτεσταντισμό πού θα φτάσει την χρηματοπιστωτική μαφία σε μεγάλα ύψη και εξουσία, ανεξάρτητη με εικονική νομισματική συμμορία. 
Μετά την είσοδο του Πλούτωνα στον Αιγόκερω το 2008 και την παραμονή του εκεί με σημαντικούς πλανήτες,  το σημείο Αντίληψης της Γαίας αρχίζει να μετακινείται από τις ΗΠΑ σε άλλη πεμπτουσία.
 Ένα ελληνικό νησί διακρίνεται μέσα από την ομίχλη του Ποσειδώνα που και ίδιος  ο Οδυσσέας δυσκολεύεται να το αναγνωρίσει χωρίς την βοήθεια της Αθηνάς
 Ο ρόλος των ΗΠΑ  ως υπερδύναμη έχει τελειώσει.  Έχουν γίνει μεγάλα λάθη  υπερβολές και μεγάλες καταχρήσεις, όπως είπε  προφητικά και ο αρχηγός των ινδιάνων του Σι-ατλ  (Άτλαντος)  στην περίφημη  επιστολή του  το αμερικάνικο όνειρο θα αποδειχθεί εφιάλτης.
Κανένας  Θεός  δεν  μπορεί να σώσει  τις ΗΠΑ. Αυτό που μπορεί να σωθεί ακόμη είναι μία στοιχειώδη  νοητική διαύγεια  που έχει απωλέσει με την εμπλοκή της στη θεοσοφία και να επιστρέψει στη  ισορροπία μαζί με τον Ηρακλή που επιστρέφει στον Άτλαντα τον Ουρανό και τα Μήλα, τα φύλα και τα φύλλα στη θέση τους.
  Κανένα Θεοσοφικό σύστημα κανένα θεοκρατικό κράτος δεν θα επιβιώσει την Εποχή της  Κερυνίτιδος Ελάφου  γιατί υποδουλώνει το μυαλό του ανθρώπου,  καμία Λεμουρία δεν θα αναστηθεί στον κήπο της  Εδέμ, καμία Ατλαντίδα δεν θα ανοικοδομηθεί  στα νησιά του  Σολομώντα.

Ένας Ηγεμόνας του οποίου ο χαρακτήρας έχει όλα τα γνωρίσματα που αρμόζουν σε έναν Τύραννο, είναι ακατάλληλος για ηγέτης ελεύθερων ανθρώπων. 1776 Διακήρυξη


Είναι ακατάλληλος ένας τέτοιος ηγεμών πραγματικά.......

Αστραία ©©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Be simple