Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Π. Τα παράσιτα και οι κηφήνες οργανισμοί

..χωρίς τις μέλισσες

Τα παράσιτα της  ζωής σου να τα πολεμάς με τη λογική για να μην ξαναφυτρώνουν γιατί είναι κυρίως ΑΝΤΙΝΟΑ

Τι είναι τα παράσιτα.Πόσα παράσιτα έχουμε στον οργανισμό μας. Πως  τρέφονται από μας. Πόσους παρασιτικούς οργανισμούς έχουμε  πόσες ΜΚΟ και  παγκόσμιες οργανώσεις .Πως τους ταΐζουμε και τι κάνουν. Πάντα σε πλούσια  τραπέζια δείπνα και συνέδρια συντρώγουν και συνεδριάζουν και ιερές τράπεζες ΔΝΤ.  ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΤΑΙΝΙΑ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Great Reset, Επανεκκίνηση, Παράσιτα, Παγκοσμιοποίηση.

Παράσιτα και συμπτώματα
H βιολογία μας λέει πολλά για τα παράσιτα και τους οργανισμούς αλλά, και η Γεωλογία μας διδάσκει πολλά για τα παράσιτα της Γης. Μία είναι η χαρακτηριστική διαφορά παράσιτου και ξενιστή. Το παράσιτο δεν έχει τη λογική κάπου να σταματήσει, τα τρώει όλα ακόμη και με τον ξενιστή που το φιλοξενεί και μετά πεθαίνει…… ευτυχώς για την εξέλιξη των ειδών. Παράσιτα, είναι και μια ενδιαφέρουσα κορεάτικη ταινία του 2019, αλληγορία για τις παρασιτικές τάξεις της Γαίας.
Ας δούμε μερικά από τα παράσιτα των homo sapiens sapiens των τελευταίων ετών.
Παρασιτικοί διεθνείς οργανισμοί πάρα πολύ, οικονομικοί χρηματοπιστωτικοί, τραπεζικοί φιλανθρωπικοί διεθνιστικοί μαζί με τις σαλμονέλες ΜΚΟ.
Παρασιτικοί βασιλείς πρίγκιπες αυτοκράτορες ενδοξότατοι ύπατοι παλαιάς εποχής με τίτλους κενούς, άγονται και φέρονται από δω και από κει σαν αρκούδες σε τσίρκο με ακριβά ηλίθια ρούχα, μεγαλόσταυρους, διαμαντένιες κορώνες και αστεία κορδόνια και γελοίες κορδέλες.
Παρασιτικοί πρωθυπουργοί με αδιάφανο πόθεν έσχες χωρίς κανένα ένσημο εργασίας.
Παρασιτικοί πρόεδροι γλάστρες με γατούλες, ανθοδέσμες μαριονέτες σε μάπετ σόου.
Παρασιτικοί βουλευτές, από χρεωκοπημένο κόμμα σε επιχορηγούμενο κόμμα, από κώμα σε κώμα, χωρίς (, ) κόμμα, βολευτές της ανύπαρκτης συνείδησης.
Παρασιτικοί δικηγόροι νομολόγοι ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν τους άπειρους νόμους που φτιάχνουν και κανείς άλλος φυσικά . Η δικαιοσύνη στην εντατική.
Παρασιτικοί σπουδαίοι οικονομολόγοι που δεν έχουν φτιάξει ποτέ ούτε ένα υγιές περίπτερο επιχείρηση να λειτουργεί.
Παρασιτικοί δημοσιογράφοι παπαγάλοι και παρασιτικές παρουσιάστριες σιλικονούχες.
Παρασιτικοί influencer και ηλίθιοι ακόλουθοι, ανορεξικά μοντέλα χαζοχαρούμενοι showbiz.
Παρασιτικοί τραγουδιστές που κουνάνε τα χείλη τους σε κλειστά μικρόφωνα lip-synching . Παρασιτικοί ηθοποιοί που κουνάνε τον ποπό τους twerking χωρίς καμία ηθική και αισθητική.
Παρασιτικοί παπάδες, υπέρβαροι γκουρού και οι ιερείς που ασελγούν σε μικρά παιδιά που εξομολογούν.
Παρασιτικοί Ρώσοι Αμερικάνοι, Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Ινδοί Κινέζοι Γιαπωνέζοι ολιγάρχες.
Παράσιτα τουρίστες σε κρουαζιέρες Swinger.
Ναι, είναι όλοι αυτοί που ζουν σαν παράσιτα πάνω στη γη, σε βάρος της Γης, σε βάρος των ενεργειακών αποθεμάτων της , που τρώνε και πίνουν του σκασμού και έχουν εξαντλήσει το καθετί.
Και, είναι και οι άλλοι οι άνθρωποι του μόχθου της γης. Είναι οι γεωργοί, οι αγρότες οι κτηνοτρόφοι οι μελισσοκόμοι, οι καλλιεργητές οι γεωπόνοι οι γιατροί οι δάσκαλοι οι φύλακες οι υπερασπιστές οι στρατιώτες οι αστυνομικοί οι σωστοί, οι επιστήμονες ,είναι οι γεωγράφοι οι γεωλόγοι, είναι οι νοσηλευτές οι υγειονομικοί οι νοσηλευτές οι οδοκαθαριστές, είναι οι έμφυλοι γονείς, μητέρες και πατέρες των δύο φύλων, αρσενικοί και θηλυκοί, που αγωνίζονται κάθε στιγμή, που ξυπνούν το πρωί και μέχρι το βράδυ και παίρνουν ένα ανηφόρι που λέγεται ζωή.
Ω ναι, η μεγάλη επανεκκίνηση great reset είναι εδώ.
ALT-CONTROL-DELETE και κάθε παράσιτο να καταστραφεί για να αναπνεύσει όλη η Γη…… καθαρό αέρα!



Αστραία ©©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Be simple